5 прости техники за японски минитрактори

Wiki Article

Филтър на японския минитрактор Воздушни филтри Топливные филтри Гидравлични филтри Масляни филтри

Предният мост на минитрактора Кубота е мощен и надежден, и дори частната експлоатация в условията на бездорожието не го убива.

Мини-тракторът се укомплектува с всевъзможно навесно оборудване, разширяващ спектъра на изпълняваните задачи. В това число на минитрактор Кубота с куном можете да навешвате екскаваторни ковши и булдозерни отвали.

Минитрактори Китайски Белорусски Российские Корейски Други страни Б/у японски минитрактори

Из минусите японските мини-трактори за домашно стопанство отбелязват високата цена, изискването в обслужването и необходимостта за каза на частите направление от производителя в случай на поломка на машината.

Любите мини трактори могат да се използват като универсална спецтехника за изпълнение на разнообразни работи, променящо се оборудване.

В Япония престижно ограждайте себе си с нови предмети, затова недолго служившата техника се предлага за продажба.

Усилената гидравлика осигурява работа на навесните инструменти под интензивната нагрузка.

Но към тази сума още трябва да добавите приблизително толкова, колкото и на растаможку, заплащане на данъци и добавка. Разценките на поддържаната японска селскостопанска техника са приблизително такива, каквито са новите китайски трактори и зависят от годината на производство, техническото състояние, комплектациите и работата на моточасове. Чем по-старшата машина и значително по-голяма в нейния пробег, толкова повече ще бъде нейният размер, следователно, при нейното закупуване може значително да се икономисва.

Бензинови мотоблоки Дизелови мотоблоки Навесно оборудване

Всички детайли на покупките се обсъждат с нашия консултант, той съобщава за датата на изтегляне или сроковете за доставка.

Японские минитракторы Навесное оборудование Ножи за почвофрези Шини на минитрактор Филтра на японски минитрактор Двигатели на минитрактор Запчасти на минитрактор

Такото средство за малка селскостопанска механизация има доста сложно управление, така че операторът Японски минитрактори не трябва да бъде просто опитен, но и внимателно да изучи и спазвай потребителскую инструкцию;

Минитракторите се закупуват без посредници по аукционна цена.

Report this wiki page